Verkkosivujen toimitusehdot

Kotisivujen toimitusehdot

Voit tilata kotisivut tai niiden lisäpalvelut joko kotisivuiltamme sähköisellä tilauslomakkeella, sähköpostitse tai asioimalla verkkokaupassamme. Verkkokaupan kautta tilaaminen edellyttää yhteystietojen ja sähköpostiosoitteen ilmoittamista. Tehdessään tilauksen verkkokaupan kautta asiakas saa kopion tilauksesta antamaansa sähköpostiinsa. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteen lopullista hintaa ja muita tietoja ennen tilauksen vahvistamista, mikäli havaitsemme verkkokaupassa ilmoitetuissa tiedoissa ilmeisen kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheen. Tilaajalla on oikeus päättää pidetäänkö tilaus voimassa korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Kotisivuista

Edulliset kotisivut toimitetaan asennettuna asiakkaan kotisivutilaan kun asiakas on ne hyväksynyt. Kotisivut sisältävät yhden korjauskierroksen. Työstämme edulliset kotisivut WordPressin Divi teemalla johon Powerhostingsolutionsilla on lisenssi.

Asiakas voi vaikuttaa ulkoasuun kertomalla mm. ulkoasun värimaailmaan ja kuvien ja tekstien sommitteluun sivuilla.

Kotisivujen yleisiä ominaisuuksia

Kotisivut ovat edulliset mutta kuitenkin näyttävät, responsiiviset sekä itse päivitettävät. Asiakas voi päivittää sivuja millä laitteella tahansa kunhan laitteessasi on toimiva internet yhteys.

Selainten yhteensopivuus

Kotisivujen WordPress teema toimii kaikilla nykyaikaisilla selaimilla.

Materiaalin lähetys

Ennenkun aloitamme työstämään kotisivuja, odotamme että saamme logot, kuvat ja tekstit asiakkaalta. Kun olemme ne saaneet rupeamme niitä työstämään. Voimme työstää kotisivut myös sovittuna ajankohtana mikäli asiakas niin toivoo.

Asiakas omistaa kotisivunsa sen jälkeen itse 100%

Asiakas huolehtii sivujen ajan tasalla pitämisestä niin tekstien, kuvien kuin tietoturvankin, mikäli ei ole erikseen tilannut meiltä tietoturva-ylläpitopakettia.

Julkaisun jälkeen

Kotisivut ovat täysin asiakkaan hallinnassa ja asiakas voi päivittää sivuja sen jälkeen rajoituksetta niin tekstejä, WordPressin ytimen asetuksia, lisäosia sekä kaikkea muuta.

Tunnusten toimitus

Toimitamme kotisivujen hallinnan tunnukset kunnes sivusto on siirretty julkaisuun asiakkaan antamaan sähköpostiin.

Kotisivutedullisesti.fi-palvelun vastuu

Kotisivutedullisesti.fi-palvelu ei vastaa kotisivujen asiakkaan virheellisestä toiminnasta johtuvista virheistä tai tietoturvan päivityksen laiminlyönnistä. Kotisivutedullisesti.fi-palvelu ei myöskään vastaa myydyn tuotteen asiakkaalle aiheuttamista välillisistä vahingoista, tai välillisistä vahingoista jotka johtuvat siitä ettei myyjä ota tilausta vastaan. Kotisivutedullisesti.fi-palvelu ei myöskään vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä joka on Kotisivutedullisesti.fi-palvelu vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, esimerkiksi tietoturvan laiminlyönneistä johtunutta kotisivujen hakkerointia.

Erimielisyydet

Mahdolliset erimielisyyden kaupan osapuolten välillä ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Tarvittaessa erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevia Suomen lakeja ja asetuksia.

Viimeksi päivitetty 9.2.2018. Powerhostingsolutionsilla on oikeus muuttaa milloin tahansa toimitusehtoja.